advertentie

Acht tips over brute woningoverval

Almere 10 januari 2013
Acht tips over brute woningoverval
Acht tips over brute woningoverval
Acht tips over brute woningoverval Acht tips over brute woningoverval
Bekijk alle foto's (2)
De politie heeft inmiddels acht bruikbare tips binnengekregen na de uitzending van het tv-programma Opsporing Verzocht over een gewelddadige woningoverval in Almere.

Bij die overval braken vier mannen eind november in bij een huis aan de Loefzijde en bonden de slapende bewoners vast. Ook dreigden zij de vingers van twee tienermeisjes af te snijden als ze geen geld zouden krijgen.

Vlak na de tv-uitzending van dinsdag kwamen er al drie tips binnen. Nu zijn dat er dus acht.

Almere -

Zeven jaar cel voor gewelddadige woningoverval

De rechtbank in Lelystad heeft een man uit Amsterdam veroordeeld tot 7 jaar gevangenisstraf voor een gewelddadige woningoverval aan de Loefzijde in Almere. Een medeverdachte uit Almere is vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs. De overval op een gezin aan de Loefzijde vond plaats in november vorig jaar. De ouders werden daarbij geslagen en vastgebonden met tie-wraps. Ook werd gedreigd bij de dochters van 14 en 17 de vingers af te knippen.
Almere -

7 jaar geëist voor gewelddadige overval op gezin

Zeven jaar celstraf eist het Openbaar Ministerie tegen twee mannen die verdacht worden van een gewelddadige woningoverval in Almere. De overval op een gezin aan de Loefzijde vond plaats in november vorig jaar. Er kwam veel geweld kijken bij deze woningoverval, Zo werden de ouders geslagen en vastgebonden met tie-wraps. De overvallers dreigden bij de dochters van 14 en 17 jaar de vingers af te knippen. Er verscheen maar één verdachte voor de rechter. Hij beweert ondanks dat zijn DNA-sporen zijn aangetroffen niets met de zaak te maken te hebben.
Almere -

Extra onderzoek naar brute overval Loefzijde

Er moet aanvullend onderzoek worden gedaan naar de telefoongegevens van twee mannen die worden verdacht van een brute overval in Almere vorig jaar. Ook moet een telecomdeskundige worden gehoord. Dat heeft de rechter dinsdag besloten. Op 12 november vorig jaar drongen vier personen de woning van een gezin aan de Loefzijde binnen en mishandelden de ouders. Ook werd gedreigd de vingers van hun twee kinderen af te knippen. Eind januari van dit jaar werd een eerste verdachte aangehouden en in maart nog eens drie. Op dit moment zit er nog één verdachte vast. In oktober wordt de zaak inhoudelijk behandeld.
Almere -

Nog 1 verdachte vast voor overval aan de Loefzijde

Een Amsterdammer die vastzit voor de overval en de gijzeling van een gezin aan de Loefzijde in Almere blijft voorlopig in de cel. Dat heeft de rechtbank besloten. De man is eind januari aangehouden. Bij de overval midden in de nacht in november vorig jaar zijn de bewoners vastgebonden en mishandeld. Ook dreigden de overvallers de vingers van twee tienermeisjes af te knippen. Een tweede en derde verdachte die in maart werden opgepakt, zijn inmiddels op vrije voeten wegens gebrek aan bewijs. Deze mannen worden nog wel verdacht. Een vierde man is nog niet gevonden.
Bij dit bericht is het niet mogelijk een reactie te plaatsen.
© omroep flevolandsitemap | disclaimer