Dossier: Ria Buiten

Biddinghuizen 20 november 2014
Ultraloopster Ria Buiten uit Biddinghuizen haalt geen geld meer op voor onderzoek naar de ziekte leukemie. Haar zoon heeft leukemie maar bij hem is de ziekte gestabiliseerd door nieuwe medicijnen. Buiten denkt er nu over om via haar wedstrijden geld op te halen voor de spierziekte ALS. Buiten kampt momenteel met een slepende blessure, waardoor ze op korte termijn geen extreem lange afstanden kan lopen. Twee jaar geleden deed ze mee aan de Trans Europe Footrace, een tocht van twee maanden van Denemarken naar Spanje.
Biddinghuizen 25 oktober 2012
Ultraloopster Ria Buiten uit Biddinghuizen is donderdag teruggekomen uit Spanje. Zij werd op Schiphol door vrienden en familie verwelkomd. Buiten deed de afgelopen maanden mee aan de Trans Europe Footrace, een hardloopwedstrijd van Denemarken naar Spanje. Daar werd zij eerste bij de vrouwen. Terugkijkend op deze route vond Buiten vooral de afdalingen in de bergen erg zwaar. Ze deed rustig aan om blessures te voorkomen. De afgelopen periode deed de ultraloopster alles in het belang van haar gezondheid. Maar na twee maanden gezond eten, kon ze nog maar aan een ding denken: een vette hap. Dus direct nadat ze over de finish kwam, liep ze door naar de McDonalds.
Biddinghuizen 22 oktober 2012
Lenie Christiaanse uit Biddinghuizen doet een oproep aan haar dorpsgenoten om ultraloopster Ria Buiten feestelijk te ontvangen. Buiten komt donderdagmiddag weer thuis na een tweemaanden durende hardloopwedstrijd van Denemarken naar Spanje, de Trans Europe Footrace. Christiaanse hoopt dat alle inwoners van Biddinghuizen een kaartje naar de ultraloopster sturen. Bovendien benadrukt ze dat Buiten geld inzamelt voor de bestrijding van de ziekte leukemie en dat alle giften welkom zijn.
Biddinghuizen 15 oktober 2012
Ultraloopster Ria Buiten uit Biddinghuizen moet nog 1 week hardlopen bij de Trans Europe Footrace, een wedstrijd van het noorden van Denemarken naar het zuiden van Spanje. Buiten heeft nog steeds de koppositie bij de vrouwen. Ze is ruim 60 uur voor op de rest. In het algemeen klassement staat Buiten op de elfde plaats. De 29 deelnemers lopen vandaag in Spanje een etappe van 50 kilometer ten noorden van Granada. De finish is zondagmiddag bij de grens met Gibraltar.
Biddinghuizen 8 oktober 2012
Met nog twee weken te lopen kan de winst Ria Buiten uit Biddinghuizen bijna niet meer ontgaan bij de Trans Europe Footrace. Dat is een twee maanden durende hardloopwedstrijd van het noorden van Denemarken naar het zuiden van Spanje. Buiten heeft nog maar 1 vrouwelijke concurrent, een ultraloopster uit Japan, die bijna 60 uur achterstand heeft. In het algemeen klassement is een plek in de top 10 binnen handbereik voor Buiten. De 28 deelnemers lopen vandaag een etappe van 77 kilometer ten oosten van Valencia.
Biddinghuizen 13 augustus 2012
Ultraloopster Ria Buiten heeft haar koffer ingepakt. De lange afstandsloopster uit Biddinghuizen vertrekt woensdag naar Denemarken. Vanuit de stad Skagen gaat ze zondag van start in de Trans Europe Footrace. Dit is een wedstrijd waarbij de deelnemers van Denemarken naar Gibraltar lopen. Ze leggen in 63 dagen ruim 4.300 kilometer af. Buiten mikt op een hoge klassering. Ze denkt dat een plaats bij de eerste drie mogelijk is. Aan de internationale monstertocht doen 54 atleten mee. Ria Buiten is de enige deelnemer uit Nederland.
Biddinghuizen 19 februari 2012
Ultraloopster Ria Buiten uit Biddinghuizen begint over precies een half jaar aan de ruim 4.000 kilometer lange Trans Europe Footrace. Dat is een 2 maanden durende hardloopwedstrijd van het noorden van Denemarken tot het zuiden van Spanje. Buiten heeft drie jaar geleden ook meegedaan aan de monstertocht, maar werd toen halverwege de wedstrijd opgenomen in het ziekenhuis vanwege bloedarmoede. De ultraloopster uit Biddinghuizen wil geld ophalen voor de Stichting Leukemie.
Biddinghuizen 19 juni 2010
Ultra-atlete Ria Buiten uit Biddinghuizen heeft in het zuid-Franse Antibes een nieuw Nederlands record gevestigd. In zes dagen liep ze ruim 700 kilometer. Het oude record stond op 570 kilometer en was ook in handen van Buiten.
Biddinghuizen 13 september 2009
Atlete Ria Buiten uit Biddinghuizen heeft 30.000 euro geschonken aan het VU Medisch Centrum in Amsterdam. Met het geld wordt onderzoek gedaan naar de uitwerking van chemotherapie op leukemiepatienten.
Biddinghuizen 11 juli 2009
Ultraloopster Ria Buiten heeft 25.000 euro ingezameld tijdens de Trans Europe Footrace. Buiten had op een opbrengst van 50.000 euro gerekend. Dit bleek vrijdagavond op het welkom thuis feestje van de atlete in Biddinghuizen.
Biddinghuizen 3 juli 2009
De inwoners van Biddinghuizen houden volgende week vrijdagavond een feest voor dorpsgenoot Ria Buiten. De ultraloopster volbracht de Trans Europe Footrace, een tocht van Italië naar Noorwegen.
Biddinghuizen 22 juni 2009
Ultraloopster Ria Buiten uit Biddinghuizen heeft de Trans Europe Footrace afgerond. Met zestig anderen liep ze vanaf Italië door Duitsland en Scandinavië naar de Noordkaap, een afstand van ruim 4.000 kilometer.
Biddinghuizen 15 juni 2009
Ultraloopster Ria Buiten uit Biddinghuizen is begonnen aan de laatste week van de Trans Europe Footrace.
Biddinghuizen 8 juni 2009
Ultraloopster Ria Buiten uit Biddinghuizen is begonnen aan de laatste duizend kilometer van de Trans Europe Footrace.
Biddinghuizen 22 mei 2009
Ultraloopster Ria Buiten uit Biddinghuizen ligt niet meer in het ziekenhuis en reist toch met de groep mee die bezig is aan een monstertocht van Italië naar de Noordkaap.
Biddinghuizen 20 mei 2009
Ultraloopster Ria Buiten uit Biddinghuizen is in Duitsland opgenomen in het ziekenhuis met bloedarmoede.
Biddinghuizen 7 mei 2009
Ultraloopster Ria Buiten uit Biddinghuizen heeft een blessure opgelopen tijdens de Trans Europe Footrace.
Biddinghuizen 21 april 2009
Ultraloopster Ria Buiten uit Biddinghuizen heeft genoten van de eerste honderd kilometer van de Trans Europe Footrace.
Biddinghuizen 24 maart 2009
De werkgever van ultra-atlete Ria Buiten uit Biddinghuizen is een speciale actie begonnen. Het bedrijf, een aardappeldistributeur, voorziet elke zak nu van een speciaal ontworpen kaartje. Daarop wordt de consument opgeroepen om Ria te steunen tijdens haar grootste uitdaging: De Trans Europe Footrace.
Biddinghuizen 8 februari 2009
Ria Buiten uit Biddinghuizen heeft zaterdagmiddag meer dan 20 ronden gelopen langs de 5-kilometer lange kunstijsbaan FlevOnice.
"Minister, bezwijk niet onder druk luchtvaartlobby"
Dusss? met andere woorden, die 45.000 komen er blijkbaar dan toch in de toekomst.
"Minister, bezwijk niet onder druk luchtvaartlobby"
Schei nou toch eens uit! Ik en heeeel erg veel zijn zooooo voor!! Open dat vliegveld. Zonde dat t pas april 19 kan. Wat ons betreft gister! Hup open dat vliegveld!!!
GGZ Centraal baalt zelf ook van lange wachtlijst
Kan het zijn dat mensen door hun problematiek niet goed in staat zijn nzar afspraken toe te komen..? Zou iemand bijv door zware depressie dat niet kunnenmopbrengen of zou iemand vanuit sociale of a...
Burgemeester Van der Werff stopt
Zelf ontslag nemen > dan geen enkele financiële vergoeding. Er zal al wel een ander prachtig baantje voor hem klaar liggen. (met steiger)
Politiek wil verbod expositie lichamen
Ik denk dat men wel betere dingen te doen heeft dan een beetje bepalen wat goed is voor volwassen mensen. Betutteling ten top! Graag ook even bekendmaking welke partijen met zulke voorstellen komen...
Politiek wil verbod expositie lichamen
Het is een prachtige tentoonstelling. Je ziet het hele lichaam van binnen. Van alle spieren tot het zenuwstelsel aantoe. Echt heel mooi en niets engs. Ik snap niets van de commotie eromheen. Zal we...
''Vissers hebben puls-investering terugverdiend''
Corneel aapt de groene leugen na. Jammer dat je niet eerst met de visserman praat.
Politiek wil verbod expositie lichamen
Betutteling ten top!
Politiek wil verbod expositie lichamen
Zo bericht van het jaar. Tentoonstelling verbieden duidelijk. Waarom? Geen argumenten niks. Ja verwijzing naar andere plaats dat het ook niet mocht. Maar waarom mocht het daar niet? Beetje karig dit.
"Minister, bezwijk niet onder druk luchtvaartlobby"
Alleen de woordkeuze in het artikel: activisten @omroep Flevoland dit zijn gewoon mensen die verder nadenken dan de korte termijn dan de regenten (om in dezelfde toon te blijven).
© omroep flevolandsitemap | disclaimer