advertentie

Dossier: Ria Buiten

Biddinghuizen 20 november 2014
Ultraloopster Ria Buiten uit Biddinghuizen haalt geen geld meer op voor onderzoek naar de ziekte leukemie. Haar zoon heeft leukemie maar bij hem is de ziekte gestabiliseerd door nieuwe medicijnen. Buiten denkt er nu over om via haar wedstrijden geld op te halen voor de spierziekte ALS. Buiten kampt momenteel met een slepende blessure, waardoor ze op korte termijn geen extreem lange afstanden kan lopen. Twee jaar geleden deed ze mee aan de Trans Europe Footrace, een tocht van twee maanden van Denemarken naar Spanje.
Biddinghuizen 25 oktober 2012
Ultraloopster Ria Buiten uit Biddinghuizen is donderdag teruggekomen uit Spanje. Zij werd op Schiphol door vrienden en familie verwelkomd. Buiten deed de afgelopen maanden mee aan de Trans Europe Footrace, een hardloopwedstrijd van Denemarken naar Spanje. Daar werd zij eerste bij de vrouwen. Terugkijkend op deze route vond Buiten vooral de afdalingen in de bergen erg zwaar. Ze deed rustig aan om blessures te voorkomen. De afgelopen periode deed de ultraloopster alles in het belang van haar gezondheid. Maar na twee maanden gezond eten, kon ze nog maar aan een ding denken: een vette hap. Dus direct nadat ze over de finish kwam, liep ze door naar de McDonalds.
Biddinghuizen 22 oktober 2012
Lenie Christiaanse uit Biddinghuizen doet een oproep aan haar dorpsgenoten om ultraloopster Ria Buiten feestelijk te ontvangen. Buiten komt donderdagmiddag weer thuis na een tweemaanden durende hardloopwedstrijd van Denemarken naar Spanje, de Trans Europe Footrace. Christiaanse hoopt dat alle inwoners van Biddinghuizen een kaartje naar de ultraloopster sturen. Bovendien benadrukt ze dat Buiten geld inzamelt voor de bestrijding van de ziekte leukemie en dat alle giften welkom zijn.
Biddinghuizen 15 oktober 2012
Ultraloopster Ria Buiten uit Biddinghuizen moet nog 1 week hardlopen bij de Trans Europe Footrace, een wedstrijd van het noorden van Denemarken naar het zuiden van Spanje. Buiten heeft nog steeds de koppositie bij de vrouwen. Ze is ruim 60 uur voor op de rest. In het algemeen klassement staat Buiten op de elfde plaats. De 29 deelnemers lopen vandaag in Spanje een etappe van 50 kilometer ten noorden van Granada. De finish is zondagmiddag bij de grens met Gibraltar.
Biddinghuizen 8 oktober 2012
Met nog twee weken te lopen kan de winst Ria Buiten uit Biddinghuizen bijna niet meer ontgaan bij de Trans Europe Footrace. Dat is een twee maanden durende hardloopwedstrijd van het noorden van Denemarken naar het zuiden van Spanje. Buiten heeft nog maar 1 vrouwelijke concurrent, een ultraloopster uit Japan, die bijna 60 uur achterstand heeft. In het algemeen klassement is een plek in de top 10 binnen handbereik voor Buiten. De 28 deelnemers lopen vandaag een etappe van 77 kilometer ten oosten van Valencia.
Biddinghuizen 13 augustus 2012
Ultraloopster Ria Buiten heeft haar koffer ingepakt. De lange afstandsloopster uit Biddinghuizen vertrekt woensdag naar Denemarken. Vanuit de stad Skagen gaat ze zondag van start in de Trans Europe Footrace. Dit is een wedstrijd waarbij de deelnemers van Denemarken naar Gibraltar lopen. Ze leggen in 63 dagen ruim 4.300 kilometer af. Buiten mikt op een hoge klassering. Ze denkt dat een plaats bij de eerste drie mogelijk is. Aan de internationale monstertocht doen 54 atleten mee. Ria Buiten is de enige deelnemer uit Nederland.
Biddinghuizen 19 februari 2012
Ultraloopster Ria Buiten uit Biddinghuizen begint over precies een half jaar aan de ruim 4.000 kilometer lange Trans Europe Footrace. Dat is een 2 maanden durende hardloopwedstrijd van het noorden van Denemarken tot het zuiden van Spanje. Buiten heeft drie jaar geleden ook meegedaan aan de monstertocht, maar werd toen halverwege de wedstrijd opgenomen in het ziekenhuis vanwege bloedarmoede. De ultraloopster uit Biddinghuizen wil geld ophalen voor de Stichting Leukemie.
Biddinghuizen 19 juni 2010
Ultra-atlete Ria Buiten uit Biddinghuizen heeft in het zuid-Franse Antibes een nieuw Nederlands record gevestigd. In zes dagen liep ze ruim 700 kilometer. Het oude record stond op 570 kilometer en was ook in handen van Buiten.
Biddinghuizen 13 september 2009
Atlete Ria Buiten uit Biddinghuizen heeft 30.000 euro geschonken aan het VU Medisch Centrum in Amsterdam. Met het geld wordt onderzoek gedaan naar de uitwerking van chemotherapie op leukemiepatienten.
Biddinghuizen 11 juli 2009
Ultraloopster Ria Buiten heeft 25.000 euro ingezameld tijdens de Trans Europe Footrace. Buiten had op een opbrengst van 50.000 euro gerekend. Dit bleek vrijdagavond op het welkom thuis feestje van de atlete in Biddinghuizen.
Biddinghuizen 3 juli 2009
De inwoners van Biddinghuizen houden volgende week vrijdagavond een feest voor dorpsgenoot Ria Buiten. De ultraloopster volbracht de Trans Europe Footrace, een tocht van Italië naar Noorwegen.
Biddinghuizen 22 juni 2009
Ultraloopster Ria Buiten uit Biddinghuizen heeft de Trans Europe Footrace afgerond. Met zestig anderen liep ze vanaf Italië door Duitsland en Scandinavië naar de Noordkaap, een afstand van ruim 4.000 kilometer.
Biddinghuizen 15 juni 2009
Ultraloopster Ria Buiten uit Biddinghuizen is begonnen aan de laatste week van de Trans Europe Footrace.
Biddinghuizen 8 juni 2009
Ultraloopster Ria Buiten uit Biddinghuizen is begonnen aan de laatste duizend kilometer van de Trans Europe Footrace.
Biddinghuizen 22 mei 2009
Ultraloopster Ria Buiten uit Biddinghuizen ligt niet meer in het ziekenhuis en reist toch met de groep mee die bezig is aan een monstertocht van Italië naar de Noordkaap.
Biddinghuizen 20 mei 2009
Ultraloopster Ria Buiten uit Biddinghuizen is in Duitsland opgenomen in het ziekenhuis met bloedarmoede.
Biddinghuizen 7 mei 2009
Ultraloopster Ria Buiten uit Biddinghuizen heeft een blessure opgelopen tijdens de Trans Europe Footrace.
Biddinghuizen 21 april 2009
Ultraloopster Ria Buiten uit Biddinghuizen heeft genoten van de eerste honderd kilometer van de Trans Europe Footrace.
Biddinghuizen 24 maart 2009
De werkgever van ultra-atlete Ria Buiten uit Biddinghuizen is een speciale actie begonnen. Het bedrijf, een aardappeldistributeur, voorziet elke zak nu van een speciaal ontworpen kaartje. Daarop wordt de consument opgeroepen om Ria te steunen tijdens haar grootste uitdaging: De Trans Europe Footrace.
Biddinghuizen 8 februari 2009
Ria Buiten uit Biddinghuizen heeft zaterdagmiddag meer dan 20 ronden gelopen langs de 5-kilometer lange kunstijsbaan FlevOnice.
Postbodes raken de weg kwijt in Oosterwold
Waar ligt oosterwold eigenlijk
Dominee bezorgd over zondagsrust door komst hotel
Een SGP partij zou toch tegen een hotel moeten zijn en daarom ook tegen € 100.000 aan onderzoekskosten?
Dominee bezorgd over zondagsrust door komst hotel
Veel waardering voor deze predikant. Veel predikanten geven alleen hun mening in het kerkelijk platform.
Dominee bezorgd over zondagsrust door komst hotel
Waarom mag een predikant zijn zorgen niet uiten? Een hotel is niet goed voor de omgeving van Urk en vooral niet op zondag. De SGP was hier altijd principieel op tegen, maar sinds Geert Post in het ...
Dominee bezorgd over zondagsrust door komst hotel
Wat ouderwets! vooral vasthouden aan tradities hoor! Stel je voor...
Dominee bezorgd over zondagsrust door komst hotel
Hele terechte zorgen van een Urker predikant.
Dominee bezorgd over zondagsrust door komst hotel
Wat heeft Alwin Uitslag verkeerd gedaan. Ik stem deze keer weer Jan Koffeman. SGP is met Geert lieg ongeloofwaardig.
Dominee bezorgd over zondagsrust door komst hotel
Als die dominee Urk en haar bewoners achterlijk wilt houden moet hij dat binnen zijn kerkelijke gemeente houden en er verder niemand mee lastig vallen. Men kan niet alleen van de visvangst blijven ...
Dominee bezorgd over zondagsrust door komst hotel
Dat is dus het probleem... U geeft aan 'ons' mooie dorp met 'onze' eigen identiteit. Maar deze beste man is niet Urk, hij is slechts een van de bewoners in Urk. Hij kan dan wel domi...
Dominee bezorgd over zondagsrust door komst hotel
Een predikant is ook een burger en mag best zijn zorgen uitspreken over de verkeerde koers van de SGP. De heer Taanman denkt de bijbel bewust verkeerd te misbruiken om zo zijn eigen ongelijk te ver...
© omroep flevolandsitemap | disclaimer