advertentie

Dossier: Da's geen werk!

Almere 18 januari 2017
In het televisieprogramma Da's geen Werk! deze woensdag aandacht voor het beroep Privédetective. Een Almeerse speurneus gaat op pad om mensen te bespieden. Hij speurt naar fraudeurs, dieven en oplichters. Da's geen Werk! wordt 's avonds meerdere malen herhaald bij Omroep Flevoland en is nu al online te zien.
Almere 11 januari 2017
In het televisieprogramma 'Da's geen Werk!' deze woensdag aandacht voor een paardencoach.  Debby Smit uit Almere helpt mensen met behulp van paarden. Een soort therapie dus. Da's geen Werk wordt woensdagavond meerdere malen herhaald en is nu al online te zien.
Lelystad 4 januari 2017
In het televisieprogramma Da’s geen Werk! deze woensdag aandacht voor bodypainting.  Bas van Duyvenbode uit Lelystad is een vrouw aan het beschilderen. Da’s geen Werk! wordt woensdagavond meerdere malen herhaald bij Omroep Flevoland en is nu al online te zien.
Zeewolde 2 juni 2016
In Da's geen werk! volgen we mensen die een bijzondere baan hebben. Die van hun hobby hun werk hebben gemaakt of die geld verdienen met iets wat ze het allerliefste doen. Vandaag het verhaal van een circusdirecteur die als klein jongetje al droomde dat hij een eigen circus had. Na jaren is die droom werkelijkheid geworden en trekt hij met zijn circus door het hele land. Nu is hij neergestreken in Zeewolde. Het verhaal van de circusdirecteur zie je in Da's geen werk! bij Omroep Flevoland.
Zeewolde 19 mei 2016
Filmmaker Harro van Staverden uit Zeewolde is druk bezig met het draaien van de Nederlandse speelfilm 'Storm' . Dat is een jeugdthriller die zich afspeelt in de Middeleeuwen. De film gaat over Storm en Marieke die proberen om de vader van Storm te redden van de brandstapel. Onder andere Angela Schijf en Egbert Jan Weeber spelen mee in de film. In januari moet 'Storm' in de bioscoop te zien zijn.   In deze aflevering van Da's geen werk! zie je een spectaculaire draaidag in België.
Auto rijdt tegen pui van supermarkt
Een oma van 89 jaar. En dan vraagt 50+ waarom men dicrimineerrd en biven de 70 jaar een rijbevoegdheidstest incl. praktijktest wil laten doen.
Oudste supermarkt wisselt van eigenaar
Nou hier wil wel even op reageren bent u in de afgelopen 30 jaar nog wel eens met een voet in het pand vanDeka markt geweest deze winkel is 6 jaar geleden geheel verbouwd en ten tweede de Dekamarkt...
32 bezichtigingen tegelijk voor één huis
Reklamestunt of een management welke niet kan plannen, als dadelijk de helft van OF te koop staat kan dit wel dan is er ruimte genoeg.
Onderzoek corruptie politie: invallen bij bedrijven
Het is maar weer fraai, maar of er echt koppen gaan rollen is maar de vraag. Een vrijwillig vertrek van corrumperende prominenten met behoud van bonus volstaat meestal in Nederland.
Frietboer kan nog niet bakken na nieuwe tegenslag
Opgelicht door de vorige eigenaar?
Doek valt voor SchakelKlas voor Kleuters
Ik verwacht eigenlijk dat de dame die zitting heeft in de Gemeentelijke Raad van Lelystad voor D66 haar mond maar weer eens open moet gaan doen als dat niet al eerder had gemoeten. Van haar krijg i...
Ton voor nieuw digitaal platform NOPpedia
Lol, spot on. Wij gaan het wiel opnieuw uitvinden.
Restaurant Emmeloorders dicht door noodtoestand in Gambia
Die president gaat niet weg omdat ie niet zonder hun pannekoeken kan.
Geen kort geding om bomenkap Weerwatereiland
Dream on, het gaat gewoon door. Maar niet de Floriade. De woningbouw. Dat is waar het omgaat. Floriade gaat straks niet door maar wel alles kaal voor de nieuwe 😱
Geen kort geding om bomenkap Weerwatereiland
Wat een zeikerd die eigenaar. Hij mag blij zijn dat er binnenkort meer inkomsten voor hem komen met floriade. En als het hem niet bevalt gaat hij toch lekker ergens anders heen.
© omroep flevolandsitemap | disclaimer