advertentie

Dossier: Da's geen werk!

Almere 8 maart 2017
Het programma Da's geen werk! besteedt aandacht aan Flevolanders met bijzondere beroepen. In deze aflevering volgen we Benjamin Reinata uit Almere. Hij begint zijn dag met acht eieren en een biefstuk. Hij is namelijk Nederlands Kampioen Bodybuilding. Om zijn lichaam in topvorm te krijgen, moet Benjamin tien maaltijden per dag eten. En dat is niet het enige wat hij moet doen voor zijn beroep. Da's geen werk! wordt vanavond uitgezonden bij Omroep Flevoland, maar is nu al online te zien.
Zeewolde 1 maart 2017
In Da's geen werk! zie je Flevolanders met een droombaan. Deze week een filmmaker uit Zeewolde. Harro van Staverden werkte al aan grote Nederlandse films en heeft de film Storm gemaakt die nu in de bioscoop draait. Da's geen werk! ging mee tijdens een spectaculaire draaidag in België. Hoe dat ging, zie je vanavond bij Omroep Flevoland en nu al online.
Almere 22 februari 2017
In Da's geen werk! zie je Flevolanders met bijzondere beroepen en droombanen. Woensdag is dat brandweervrouw Lianne Winter uit Almere. Als kind keek ze op tegen de buurman die een echte brandweerman was. En nu blust ze zelf branden en is ze één van de brandweerduikers in Almere. Het verhaal van brandweervrouw Lianne zie je in Da's geen werk! dinsdagavond bij Omroep Flevoland en nu al online.
Almere 15 februari 2017
In het programma Da's geen werk! komen droombanen voorbij. En als er een baan is waar kinderen vaak van dromen, dan is het wel politieagent.  In de uitzending van woensdag volgen we wijkagent Jeffrey Halsema tijdens zijn werk in de Almeerse Filmwijk. Hij gaat niet alleen de straat op, maar maakt ook veel gebruik van Facebook en Twittter. Heeft Jeffrey Halsema zijn droombaan gevonden? Het antwoord op die vraag krijg je in Da's geen Werk!, woensdagavond meerdere keren te zien bij Omroep Flevoland op televisie en nu al online.
Biddinghuizen 25 januari 2017
In het programma Da's geen werk! staat woensdag binnenhuisarchitecte Francisca Broekhuis uit Biddinghuizen centraal. Zij laat zien dat haar baan veel meer is dan alleen kleurtjes voor in huis uitzoeken. Ze begeleidt mensen zelfs al bij de bouw van hun huis. Da's geen Werk! wordt 's avonds meerdere malen herhaald bij Omroep Flevoland en is ook online te zien.
Almere 18 januari 2017
In het televisieprogramma Da's geen Werk! deze woensdag aandacht voor het beroep Privédetective. Een Almeerse speurneus gaat op pad om mensen te bespieden. Hij speurt naar fraudeurs, dieven en oplichters. Da's geen Werk! wordt 's avonds meerdere malen herhaald bij Omroep Flevoland en is nu al online te zien.
Almere 11 januari 2017
In het televisieprogramma 'Da's geen Werk!' deze woensdag aandacht voor een paardencoach.  Debby Smit uit Almere helpt mensen met behulp van paarden. Een soort therapie dus. Da's geen Werk wordt woensdagavond meerdere malen herhaald en is nu al online te zien.
Lelystad 4 januari 2017
In het televisieprogramma Da’s geen Werk! deze woensdag aandacht voor bodypainting.  Bas van Duyvenbode uit Lelystad is een vrouw aan het beschilderen. Da’s geen Werk! wordt woensdagavond meerdere malen herhaald bij Omroep Flevoland en is nu al online te zien.
Zeewolde 2 juni 2016
In Da's geen werk! volgen we mensen die een bijzondere baan hebben. Die van hun hobby hun werk hebben gemaakt of die geld verdienen met iets wat ze het allerliefste doen. Vandaag het verhaal van een circusdirecteur die als klein jongetje al droomde dat hij een eigen circus had. Na jaren is die droom werkelijkheid geworden en trekt hij met zijn circus door het hele land. Nu is hij neergestreken in Zeewolde. Het verhaal van de circusdirecteur zie je in Da's geen werk! bij Omroep Flevoland.
Zeewolde 19 mei 2016
Filmmaker Harro van Staverden uit Zeewolde is druk bezig met het draaien van de Nederlandse speelfilm 'Storm' . Dat is een jeugdthriller die zich afspeelt in de Middeleeuwen. De film gaat over Storm en Marieke die proberen om de vader van Storm te redden van de brandstapel. Onder andere Angela Schijf en Egbert Jan Weeber spelen mee in de film. In januari moet 'Storm' in de bioscoop te zien zijn.   In deze aflevering van Da's geen werk! zie je een spectaculaire draaidag in België.
1
D66: Eerst herindeling luchtruim, dan uitbreiding vliegveld
Dat vind ik ook, het gaat alleen maar om lijnen op de kaart, er hoeft geen paaltje in de grond. Maar dat zal wel te simpel gedacht zijn.
D66: Eerst herindeling luchtruim, dan uitbreiding vliegveld
Nee hoor, ik ook.
Sinterklaas is weer in Flevoland
Hadden ze in Emmeloord geen andere boot kunnen regelen ?
Leefbaar wil twee vlaggen in raadzaal
Prachtig om te zien dat dit soort populistische splinterpartijtjes alles altijd negatief kunnen uitleggen. Nooit een positief woord, nooit een positief idee altijd negatief. Ik verzoek deze partij ...
D66: Eerst herindeling luchtruim, dan uitbreiding vliegveld
Gelukkig heeft de politiek nog jaren een bron om te scoren. Zowel rechts als link kunnen moties indienen, stampen maken en persoonlijke succesjes boeken. En allemaal uit naam van de bevolking maar....
D66: Eerst herindeling luchtruim, dan uitbreiding vliegveld
Het blijkt zeer terecht te zijn dat men er zes jaar de tijd voor neemt gezien de creatieve berekeningen welk men heeft gebezigd door extreem goed betaalde ambtenaren voor zo een belangrijk project...
D66: Eerst herindeling luchtruim, dan uitbreiding vliegveld
Wat denkt iedereen nou...? dat t met een paar honderd demonstranten nog tegengehouden kan worden? Hebben jullie gezien wat voor een enorme betonplaten er op het vliegveld liggen? de opstelplekken v...
'Deze gemeente verdient beter dan wat er nu gebeurt'
Makkelijk om te zeggen dat ze er werken als je ze niet met naam noemt. Ik weet dat Kool, Hielhe en Tax klagen en allemaal werken ze niet meer voor de gemeente. En dat raadslid dat klaagt heeft hele...
De Mening van Maarten
Geniale Cartoon.
Fractievoorzitters: geen sprake van bestuurscrisis
Dus gaan we geld weggooien om aan te tonen dat het CDA totaal ongeschikt is als collegepartij? Kijk eens hoeveel wethouders van die partij de afgelopen 10 jaar zijn opgestapt. Alleen CDAers lopen w...
© omroep flevolandsitemap | disclaimer