advertentie

Dossier: Da's geen werk!

Almere 8 maart 2017
Het programma Da's geen werk! besteedt aandacht aan Flevolanders met bijzondere beroepen. In deze aflevering volgen we Benjamin Reinata uit Almere. Hij begint zijn dag met acht eieren en een biefstuk. Hij is namelijk Nederlands Kampioen Bodybuilding. Om zijn lichaam in topvorm te krijgen, moet Benjamin tien maaltijden per dag eten. En dat is niet het enige wat hij moet doen voor zijn beroep. Da's geen werk! wordt vanavond uitgezonden bij Omroep Flevoland, maar is nu al online te zien.
Zeewolde 1 maart 2017
In Da's geen werk! zie je Flevolanders met een droombaan. Deze week een filmmaker uit Zeewolde. Harro van Staverden werkte al aan grote Nederlandse films en heeft de film Storm gemaakt die nu in de bioscoop draait. Da's geen werk! ging mee tijdens een spectaculaire draaidag in België. Hoe dat ging, zie je vanavond bij Omroep Flevoland en nu al online.
Almere 22 februari 2017
In Da's geen werk! zie je Flevolanders met bijzondere beroepen en droombanen. Woensdag is dat brandweervrouw Lianne Winter uit Almere. Als kind keek ze op tegen de buurman die een echte brandweerman was. En nu blust ze zelf branden en is ze één van de brandweerduikers in Almere. Het verhaal van brandweervrouw Lianne zie je in Da's geen werk! dinsdagavond bij Omroep Flevoland en nu al online.
Almere 15 februari 2017
In het programma Da's geen werk! komen droombanen voorbij. En als er een baan is waar kinderen vaak van dromen, dan is het wel politieagent.  In de uitzending van woensdag volgen we wijkagent Jeffrey Halsema tijdens zijn werk in de Almeerse Filmwijk. Hij gaat niet alleen de straat op, maar maakt ook veel gebruik van Facebook en Twittter. Heeft Jeffrey Halsema zijn droombaan gevonden? Het antwoord op die vraag krijg je in Da's geen Werk!, woensdagavond meerdere keren te zien bij Omroep Flevoland op televisie en nu al online.
Biddinghuizen 25 januari 2017
In het programma Da's geen werk! staat woensdag binnenhuisarchitecte Francisca Broekhuis uit Biddinghuizen centraal. Zij laat zien dat haar baan veel meer is dan alleen kleurtjes voor in huis uitzoeken. Ze begeleidt mensen zelfs al bij de bouw van hun huis. Da's geen Werk! wordt 's avonds meerdere malen herhaald bij Omroep Flevoland en is ook online te zien.
Almere 18 januari 2017
In het televisieprogramma Da's geen Werk! deze woensdag aandacht voor het beroep Privédetective. Een Almeerse speurneus gaat op pad om mensen te bespieden. Hij speurt naar fraudeurs, dieven en oplichters. Da's geen Werk! wordt 's avonds meerdere malen herhaald bij Omroep Flevoland en is nu al online te zien.
Almere 11 januari 2017
In het televisieprogramma 'Da's geen Werk!' deze woensdag aandacht voor een paardencoach.  Debby Smit uit Almere helpt mensen met behulp van paarden. Een soort therapie dus. Da's geen Werk wordt woensdagavond meerdere malen herhaald en is nu al online te zien.
Lelystad 4 januari 2017
In het televisieprogramma Da’s geen Werk! deze woensdag aandacht voor bodypainting.  Bas van Duyvenbode uit Lelystad is een vrouw aan het beschilderen. Da’s geen Werk! wordt woensdagavond meerdere malen herhaald bij Omroep Flevoland en is nu al online te zien.
Zeewolde 2 juni 2016
In Da's geen werk! volgen we mensen die een bijzondere baan hebben. Die van hun hobby hun werk hebben gemaakt of die geld verdienen met iets wat ze het allerliefste doen. Vandaag het verhaal van een circusdirecteur die als klein jongetje al droomde dat hij een eigen circus had. Na jaren is die droom werkelijkheid geworden en trekt hij met zijn circus door het hele land. Nu is hij neergestreken in Zeewolde. Het verhaal van de circusdirecteur zie je in Da's geen werk! bij Omroep Flevoland.
Zeewolde 19 mei 2016
Filmmaker Harro van Staverden uit Zeewolde is druk bezig met het draaien van de Nederlandse speelfilm 'Storm' . Dat is een jeugdthriller die zich afspeelt in de Middeleeuwen. De film gaat over Storm en Marieke die proberen om de vader van Storm te redden van de brandstapel. Onder andere Angela Schijf en Egbert Jan Weeber spelen mee in de film. In januari moet 'Storm' in de bioscoop te zien zijn.   In deze aflevering van Da's geen werk! zie je een spectaculaire draaidag in België.
1
Ondernemers willen schoonste en beste stadshart
Nog even geduld. Als het vliegveld er is dan verdwijnen alle problemen voor het winkelcentrum als sneeuw voor de zon. De Lelystedelingen worden zo ziek van de overlast van het vliegverkeer dat wink...
Eerste Tiny House in Poort bewoond
Gas in Almere-Poort, het is toch verplicht omdat stadsverwarming af te nemen tegen een prijs van €6000,- aansluitkosten?
Opnieuw nederlaag voor SV Urk
Wanneer gaan ze weer stemmen?
Ondernemers willen schoonste en beste stadshart
En deze mensen durven zichzelf "ondernemer" te noemen? Continu hun hand ophouden en Maar hopen dat de overheid hen een subsidie infuus geeft. Ga eens ondernemen, kom je belofte na (real...
Opnieuw nederlaag voor SV Urk
Zaterdag 3 punter.Neem aan dat scout zn werk heeft gedaan
Mercedes gestolen na insluiping
Gaat het toevallig om een blauwe Peugeot 307 station? Deze heb ik hier aan de Lindeweg ook een aantal keer langzaam langs zien rijden.
Ondernemers willen schoonste en beste stadshart
Ipv de schoonste zou men beter voor het aantrekkelijkste winkelcentrum kunnen gaan. Misschien ligt hier ook een taak bij alle verhuurders van de winkelpanden. Het straalt dan ook op hun bezittingen...
Mogelijk asbest vrijgekomen bij grote schuurbrand
Inderdaad. Waarom hebben ze hier NL-alert niet gebruikt?
Ondernemers willen schoonste en beste stadshart
5x 100.000 euro gemeenschapsgeld? Wat doen de ondernemers zelf? Belastingbetaler betaald de extra winst van de ondernemers? Ondernemen is risico nemen en marketing zelf betalen. Broekrokje (gendern...
Ondernemers willen schoonste en beste stadshart
Wij waren vanmiddag in het centrum van Almere. Wat een drukte, dat heb ik bij ons in Lelystad nog nooit meegemaakt. Laten we eerst is zorgen om leven in het centrum te krijgen ipv dit soort achter...
© omroep flevolandsitemap | disclaimer