MAAK HET MEE!
Flevoland is uniek: je loopt er over de bodem van de voormalige Zuiderzee op wel zes meter onder zeeniveau. Het is de grootste polder ter wereld met een bijzondere geschiedenis, maar ook met prachtige natuur, inspirerende kunst en architectuur. Die polder is een provincie geworden met zes gemeenten, waar veel evenementen en activiteiten te beleven zijn. Maak het mee! doet er in de lente en de zomer wekelijks verslag van.
 
Op deze website staan alle afleveringen en losse onderdelen van Maak het mee! Ook kun je via de agenda bekijken wat er in Flevoland te doen is. Kijk ook op de facebookpagina van Maak het mee!


17-09-2016 - Wekelijks programma over evenementen en activiteiten in Flevoland.
Fragmenten uit de uitzending van 17 september

Gezinsmarkt voor het goede doel

Terugblik 10 september
Urk - Emmeloord - Debby waagt zich tussen het graan en leert ouderwets dorsen op de gezinsmarkt van Stichting Javet. Deze markt was speciaal voor de straatkinderen in Rio.

Pieperfestival

Terugblik 10 september
Emmeloord - Ook dit jaar was Debby weer te vinden op het Pieperfestival. Ze waagde zich tussen de freerunners en kon het uiteraard niet laten even wat piepers mee te schillen.

Streekparade/Midland

Vooruitblik 25 september
Almere - Ron Zwet laat zien waarom hij al jaren op de streekmarkt bij de Streekparade staat met al zijn producten. In deze vooruitblik is Debby daarom bij onze volkstuin in Almere.

Laatste facebook post

Laatste tweet

Volg maak het mee tv op facebook! Volg maak het mee tv op twitter!