advertentie

Flevolanders die elkaar helpen om uit de schulden te komen, samen de buurt een opknapbeurt geven of klaar staan om de kapotte spullen van buren te repareren. Dat is het programma ‘Mij een zorg’, dat te zien is bij Omroep Flevoland TV. Met de kerst in het vooruitzicht willen we graag iets terugdoen voor deze mooie initiatieven en hen graag aan de broodnodige spullen helpen.

Zo wil voedselbank Fare graag houdbare levensmiddelen hebben, maar ook luiers, toiletpapier en kerstbroden zijn welkom. De Dierenvoedselbank maak je erg blij met diervoer. Heb jij spullen of goede ideeën voor een van de mooie initiatieven die in ‘Mij een zorg!’ hebt gezien, dan horen we dat graag. Je kunt de redactie mailen op mijeenzorg@omroepflevoland.nl. Daarnaast is er voor deze actie een facebookpagina gemaakt met alle informatie erop: https://www.facebook.com/mijeenzorgkerstactie

Op dinsdag 24 december, Kerstavond, kun je zien hoe de diverse organisaties reageren op de opgehaalde spullen. ‘Mij een zorg!’ is vanaf 17.45 uur te zien bij Omroep Flevoland. De uitzending wordt ieder uur herhaald en is natuurlijk ook te zien via deze website.
Heb je de serie gemist? Geen probleem, deze is hier terug te zien.

Bezoek ook onze facebookpagina: https://www.facebook.com/mijeenzorgkerstactie

© omroep flevolandsitemap | disclaimer