De Nieuwe Wildernis wint Flevius Award

ALMERE • Do 21 november 2013 | 21:40 • Donderdag 21 november 2013 | 21:40
De film De Nieuwe Wildernis heeft donderdagavond de Flevius Award gewonnen. De prijs wordt jaarlijks toegekend aan een bedrijf, organisatie of evenement dat van groot belang is geweest voor het toeristisch-recreatieve product van Flevoland.

Gedeputeerde Jan Nico Appelman reikte in de schouwburg in Almere de prijs uit aan Ignas van Schaick, uitvoerend producent van EMS Films. Filmmaker Ruben Smit heeft met zijn team twee jaar de natuur in de Oostvaardersplassen gefilmd. De Nieuwe Wildernis wordt geroemd in binnen- en buitenland.

De Nieuwe Wildernis liet vakantiepark de Eemhof en het culturele evenement LelySTART achter zich. De Eemhof was genomineerd omdat het vakantiepark speciale culturele evenementen organiseert. LelySTART heeft zich in de kijker gespeeld door de samenwerking tussen de verschillende instellingen. Alle drie de genomineerden dragen bij aan de promotie van Flevoland.




WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel