Tientallen ontslagen bij Bakker Logistiek

ZEEWOLDE • Wo 4 december 2013 | 12:24 • Woensdag 4 december 2013 | 12:24
De aangekondigde reorganisatie bij Bakker Logistiek uit Zeewolde zal enkele tientallen werknemers treffen. Dat zeggen vakbonden FNV en CNV, die contact hebben met de directie.

De bonden zeggen dat er vooral ontslagen zullen vallen onder het zogenaamde 'indirecte personeel'. Te denken valt daarbij bijvoorbeeld aan het personeel van de administratieve en facilitaire afdelingen. De directie van Bakker Logistiek denkt in januari meer duidelijkheid over de reorganisatie te kunnen geven. De vakbonden hopen dat ze dit naar voren kunnen halen, zodat het personeel al voor de feestdagen weet waar het aan toe is.

Bakker Logistiek heeft meerdere vestigingen in Nederland, maar het hoofdkantoor staat in Zeewolde. De circa 1500 werknemers kregen dat dinsdagavond via een brief te horen over de reorganisatie. Volgens directeur Guus van Neijenhof zal de reorganisatie het hele bedrijf treffen, zowel het hoofdkantoor in Zeewolde, als de vestigingen elders in het land.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel