Weevers: "Even hectisch, maar we gaan door"

ZEEWOLDE • Ma 23 december 2013 | 11:46 • Maandag 23 december 2013 | 11:46
De familie Weevers laat weten dat ze zo snel mogelijk hun activiteiten in Zeewolde willen hervatten. Afgelopen zaterdag brandde hun bedrijfspand op het Trekkersveld volledig af. Er wordt nu gekeken of er uitgeweken kan worden naar een pand naast het verloren gegaande gebouw. Weevers hoopt de service aan de klanten snel weer te kunnen opstarten.

De schade voor het bedrijf is zeker anderhalf miljoen euro. Daarbij zijn de afgebrande machines van klanten die in de loods voor onderhoud stonden nog niet meegerekend. De brandweer heeft wel een aantal voertuigen die buiten stonden kunnen redden. Maar vanwege het grote aantal inbraken op Trekkersveld en de naderende feestdagen waren de meeste machines juist binnen gezet.

Weevers verkoopt, repareert en pleegt onderhoud aan landbouwmachines. Dat doet de familie al 50 jaar vanuit Swifterbant en 31 jaar vanuit Zeewolde.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel