Zwaargewonde bij ongeval op A6

SWIFTERBANT • Do 26 december 2013 | 14:17 • Donderdag 26 december 2013 | 14:17
Bij een aanrijding op de A6 is donderdag een automobilist uit Drachten zwaargewond geraakt. Volgens de politie kreeg de man tussen Lelystad en de Ketelbrug pech met zijn auto. Getuigen hadden de politie gemeld dat de auto vol rook kwam te staan en begon te slingeren. Een vrouw uit Baarn die er achter reed kon de auto niet meer ontwijken en botste er bovenop. Dat gebeurde rond kwart voor twee 's middags.

Na het ongeluk werd de A6 vanaf de afslag Lelystad-Noord in de richting Emmeloord tijdelijk volledig afgesloten. Hierdoor ontstond een file die opliep tot zo'n acht kilometer lengte.

Medewerkers van de traumahelikopter hebben geassisteerd bij de hulpverlening. De automobiliste uit Baarn had gekneusde ribben en kon na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis. Vanwege onderzoek en opruimwerkzaamheden heeft het verkeer tot na vijf uur vertraging ondervonden.



WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel