Zoektocht naar Nikki Lawalata meest bekeken in 2013

FLEVOLAND • Ma 30 december 2013 | 22:05 • Maandag 30 december 2013 | 22:05
De zoektocht naar de, toen nog vermiste, Nikki Lawalata is het best bekeken bericht van 2013 op de website van Omroep Flevoland. Bijna 30.000 mensen lazen begin september de oproep van de politie om uit te kijken naar de Amsterdamse. Lawalata werd een paar dagen later levenloos aangetroffen aan de Torenvalkweg in Lelystad.

In de top 5 van meest gelezen berichten komt veel politie- en brandweernieuws voor. Op nummer twee staat het saboteren van pinautomaten met aluminiumstrips in Lelystad. Verder zorgden de branden in de Lelystadse rubberopslag en bij landbouwmechanisatiebedrijf Weevers in Zeewolde voor veel bezoekers op de website.

De triatlonwedstrijd Challenge Almere - Amsterdam is het best bekeken sportbericht van het afgelopen jaar. Andere goed bekeken sportonderwerpen zijn de Mud Masters in Biddinghuizen en golfer Dennis van der Zeijden die in Almere een erepenning kreeg.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel