Vijf jaar lang strijd tegen lekkende gevel

LELYSTAD • Di 8 april 2014 | 16:29 • Dinsdag 8 april 2014 | 16:29
Een bewoonster van appartementencomplex Bataviahaven in Lelystad ligt al jarenlang in de clinch met de aannemer van haar woning. Gerda Jonker klaagt over vochtoverlast door een verkeerd geplaatste siergevel. Die is volgens haar geinstalleerd terwijl de achterliggende gevel nog niet dicht zat. Daardoor komt er soms regenwater de woning binnen.

Aannemer Van Wijnen heeft een oplossing aangedragen, maar daar gaat Jonker niet mee akkoord. Van Wijnen wil de ruimte tussen de gevel en het stalen frame dichten met schuimband en kit. Maar volgens Jonker is die oplossing onvoldoende.

Van Wijnen laat in een reactie weten dat de voorgestelde oplossing door een onafhankelijke partij is getoetst en goed is bevonden. Bij eenzelfde type woning bleek dit bovendien ook succesvol. Van Wijnen zegt dan ook niet te snappen waarom Jonker niet akkoord gaat met de voorgestelde oplossing.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel