Meer aanmeldingen voor opleidingen CAH Vilentum

FLEVOLAND • Di 6 mei 2014 | 13:46 • Dinsdag 6 mei 2014 | 13:46
CAH Vilentum heeft dit jaar meer aanmeldingen gekregen dan vorig jaar. Op dit moment hebben zeker 675 studenten zich aangemeld voor een opleiding aan de Christelijke Agrarische Hogeschool in Dronten of Almere. Vorig jaar waren dat er nog 640.

Hoewel de deadline op 1 mei verstreek, kunnen studenten zich nog steeds inschrijven voor een studie. Ze kunnen er dan alleen niet zeker van zijn dat ze toegelaten worden. De hogeschool rekent dus nog op extra aanmeldingen. Ook verwacht CAH Vilentum dat er ook nog zo'n 80 buitenlandse studenten bij komen. Voor hen geldt de deadline niet.

De vestiging in Almere doet het opmerkelijk goed. Op dit moment zijn daar 150 aanmeldingen wat een verdubbeling is ten opzichte van vorig jaar.

Windesheim Flevoland, de enige andere hogeschool in de provincie, heeft tot nu toe 847 aanmeldingen. Dat is ongeveer evenveel als vorig jaar.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel