Nieuw bestuur Lottes Leven bijna rond

ZEEWOLDE • Zo 18 mei 2014 | 18:14 • Zondag 18 mei 2014 | 18:14
De Zeewoldse Stichting Lottes Leven zet ondanks het opstappen van vier van de vijf bestuursleden haar werk gewoon door. Dit laat het enig overgebleven bestuurslid en vader van Lotte, Rob van der Kort weten. Gesprekken met nieuwe kandidaten zijn in een vergevorderd stadium.

Afgelopen donderdag traden de vier af omdat de verwachtingen van Lotte's familie en de bestuursleden te ver uit elkaar lagen. Er was onder meer een verschil van inzicht over de wijze waarop het geld uitgegeven moet worden. Dit zette het vertrouwen onder druk en leidde tot een onwerkbare situatie.

Stichting Lottes Leven is opgericht om geld in te zamelen voor Lotte van der Kort. Zij raakte eind 2009 zwaargewond door een auto-ongeluk. Sindsdien kan ze alleen haar linkerhand nog bewegen. Door het ingezamelde geld was het mogelijk Lotte in Amerika therapie te geven om haar condities te verbeteren. Het is de bedoeling dat ze begin juli naar Mexico vertrekt voor stamceltherapie.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel