Minder bezoekers dan verwacht bij Autoweek Live

LELYSTAD • Di 10 juni 2014 | 15:58 • Dinsdag 10 juni 2014 | 15:58
Het nieuwe evenement Autoweek Live trok minder bezoekers dan verwacht. Ruim 18.000 mensen kwamen afgelopen weekend naar het RDW-terrein bij vliegveld Lelystad. De organisatie had gehoopt op 30.000 betalende bezoekers.

Hoofdredacteur Robert van den Ham van Autoweek denkt dat de onvoorspelbaarheid van het weer en het feit dat dit evenement voor de eerste keer werd gehouden de belangrijkste reden zijn voor het lagere bezoekersaantal. Toch is hij tevreden over het verloop van het driedaagse autofeest. "De bezoekers hadden ruim de mogelijkheid om proefritten te maken. We wisten dat we met deze eerste editie geen winst zouden maken, maar we hebben de komende jaren de tijd om Autoweek Live een begrip te laten worden. Vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Libelle Zomerweek in Almere."

Autoweek Live keert volgend jaar terug naar Lelystad. De datum waarop het evenement zal worden gehouden zal dan niet meer samenvallen met Pinksteren.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel