Nog geen besluit belegger Visser over centrumplan

EMMELOORD • Ma 30 juni 2014 | 20:05 • Maandag 30 juni 2014 | 20:05
Belegger Stephan Visser heeft nog niet besloten of hij in Emmeloord centrum gaat investeren. Dat laat projectontwikkelaar Provast desgevraagd weten. Visser wilde de Poldertoren kopen om deze bij de centrumontwikkeling op De Deel te betrekken. Maar de gemeenteraad van Noordoostpolder besloot maandag de toren niet aan hem te verkopen.

De belegger wilde de oude watertoren met een loopbrug bij het centrum betrekken. De gemeenteraad oordeelde dat het gebouw te bijzonder is om van de hand te doen. Bovendien tast de raad in het duister over de exacte plannen die Visser heeft.

Projectontwikkelaar Provast is teleurgesteld over het besluit van de raad. Directeur Hans de Jong van Provast is in overleg met Visser om te kijken of hij ook zonder de Poldertoren miljoenen in het nieuwe centrum van Emmeloord wil investeren om er winkels, een parkeerdek en een fietsenstalling te bouwen. Wanneer de investeerder duidelijkheid geeft is nog niet bekend.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel