Lelystad maakt zich op voor Nederland-Argentinië

LELYSTAD • Wo 9 juli 2014 | 16:46 • Woensdag 9 juli 2014 | 16:46
Op het Stadhuisplein in Lelystad zijn de voorbereidingen in volle gang voor het evenement rond de voetbalwedstrijd Nederland-Argentinië. Op het plein wordt een groot scherm neergezet waar de wedstrijd woensdagavond kan worden gevolgd.

Burgemeester Horselenberg heeft besloten om een groot scherm te plaatsen op het Stadhuisplein om te voorkomen dat het weer onrustig wordt bij het station en de rechtbank. Na de vorige overwinningen van Oranje kwamen uitbundige Lelystedelingen daar bijeen. Dat zorgde voor een verkeerschaos en ook werd een bus van Arriva beklommen.

De gemeente Lelystad verwacht woensdagavond tussen de 500 en 3.500 bezoekers. Er zijn de afgelopen dagen maatregelen genomen om de bezoekersstroom aan te kunnen. Zo moeten de hulpdiensten het plein goed kunnen bereiken, is er een EHBO-punt en wordt het verkeer in goede banen geleid.

Voorafgaand aan de wedstrijd wordt het publiek opgewarmd door de dj's Mick Roxx en Pablo. De plaatselijke horeca is aanwezig met een aantal tappunten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel