Stille tocht voor omgekomen broers vliegramp

ALMERE • Vr 25 juli 2014 | 10:09 • Vrijdag 25 juli 2014 | 10:09
Nabestaanden van de twee Almeerse slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne houden maandagavond een stille tocht. Een familielid van de broers Miguel en Shaka Panduwinata zal de deelnemers om 19.00 uur toespreken op het Stadhuisplein. De tocht gaat vervolgens door het centrum van Almere.

De stille tocht zal op het Stadhuisplein worden afgesloten met toespraken van twee nabestaanden en burgemeester Jorritsma. In het stadhuis is gelegenheid om het condoleanceregister te tekenen. Op facebook is een speciale pagina gemaakt over de tocht. Daar hebben meer dan 300 mensen aangegeven dat ze zullen meelopen.

Volgende week donderdag is er in de Almeerse Filmwijk een stille tocht voor een gezin dat ook is omgekomen bij de ramp. Adinda van Muijlwijk, Emile van Muijlwijk en Vicky Kardia woonden tot twee jaar geleden in de Filmwijk en het gezin was vorige week nog op bezoek bij oude vrienden in Almere. De gemeente zal ook deze stille tocht helpen met de organisatie.


WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel