Auto rijdt in op politiewagen

ZEEWOLDE • Za 2 augustus 2014 | 11:44 • Zaterdag 2 augustus 2014 | 11:44
Een automobilist is vrijdagnacht in Zeewolde ingereden op een politiewagen. Agenten surveilleerden op de Gelderseweg toen ze bij de rotonde een auto met drie inzittenden stil zagen staan. Toen de politie stopte, ging de auto er met hoge snelheid en zonder verlichting vandoor langs het industrieterrein.

Omdat het industrieterrein maar één uitgang heeft besloten de agenten die te blokkeren. Bij de Eenspan zagen ze de bestelbus aankomen en zetten het stopteken op de politiewagen. De bestuurder van de auto zette zijn lichten aan, voerde zijn snelheid op en begon met groot licht te seinen. Vervolgens reed hij op de agenten af. Op het laatste moment gooide hij het stuur om maar hij raakte de politieauto wel.

De auto ging er vervolgens vandoor via de Gooiseweg. De agenten konden die niet meer achterhalen. De politieauto raakte beschadigd en de agenten hebben aangifte gedaan.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel