17-jarige Akif overleden na vechtpartij

DRONTEN • Za 9 augustus 2014 | 22:18 • Zaterdag 9 augustus 2014 | 22:18
Bij een vechtpartij in het centrum van Dronten is zaterdagavond de 17-jarige Akif Korkmaz om het leven gekomen. Dat meldt de politie. Bij het incident werd een mes gebruikt, maar onbekend is of het mes de jongen fataal is geworden. Dat zal maandag uit sectie moeten blijken. De vechtpartij vond plaats net voor tien uur in De Binnenloop. De politie wil nog niets zeggen over de aanleiding van de vechtpartij.

Een ooggetuige laat weten dat het slachtoffer tegen een muur van een supermarkt in elkaar was gezakt, waarna omstanders begonnen met reanimeren. De hulpdiensten namen dat over. Volgens de getuige werd niet veel later een wit laken over het slachtoffer gelegd en werden er door agenten schermen geplaatst.

De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden. Voor zover bekend is nog niemand aangehouden. Er zijn 15 rechercheurs op de zaak gezet.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel