Werkzaamheden aan belangrijke wegen in provincie

Flevoland 31 augustus 2014
Werkzaamheden aan belangrijke wegen in provincie
Automobilisten in Flevoland moeten vanaf maandag rekening houden met overlast door werkzaamheden aan een aantal belangrijke wegen in de provincie. De provincie start dan met verschillende wegwerkzaamheden in Almere, Lelystad en Zeewolde.

Almeerders die vanuit Buiten over de Buitenring naar de A6 willen, hebben maar 1 rijstrook tot hun beschikking. De provincie gaat asfalteren tussen de Polderdreef en de A6. De werkzaamheden duren 1,5 maand.

Ook wordt er vanaf maandag verder gewerkt aan de baanverdubbeling van de Gooiseweg in Zeewolde. Dat betekent dat de Eemmeerdijk tot aan de Eemhof en de Gooimeerdijk-Oost richting Almere compleet worden afgesloten, zowel overdag als 's nachts. De Gooiseweg gaat alleen vanaf acht uur 's avonds tot aan de ochtend dicht. Dit duurt tot bijna eind van de maand.

In Lelystad wordt één baan van de Larserweg komende maand afgesloten. De provincie gaat bomen kappen die te dicht op de weg staan. Het gaat dan om het stuk van de Vogelweg tot de Gooiseweg. Verkeer moet rekening houden met opstoppingen en dat ze hierdoor langer onderweg zijn.

© omroep flevolandsitemap | disclaimer