Sportieve onzekerheid bij spelers Flevoparq Squash

DRONTEN • Di 18 november 2014 | 16:57 • Dinsdag 18 november 2014 | 16:57
De heren van Flevoparq Squash Dronten die uitkomen in de eredivisie verkeren in grote sportieve onzekerheid.Thony Schwab, de exploitant van sportcomplex Flevoparq en tevens teammanager van het squashteam, heeft maandag noodgedwongen het pand moeten sluiten. Het is nog niet duidelijk of het team door deze situatie de competitie in de eredivisie kan vervolgen.

Volgens routinier Lucas Buit van Flevoparq Squash probeert Schwab het team onder te brengen bij een andere vereniging. Hij heeft volgens Buit in dat verband goede connecties bij verenigingen in Drachten of Zwolle. Schwab is tot nu toe niet bereikbaar om hierover toelichting te geven.

Hij is exploitant van het pand waar Flevoparq Squash gebruik van maakt. Hij heeft volgens de verhuurder, Stichting Heereweegen, een huurachterstand van 125.000 euro. De rechter besloot daarop eind oktober dat Schwab het pand moest ontruimen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel