Cinnamon challenge voor het goede doel

ALMERE • Do 27 november 2014 | 7:39 • Donderdag 27 november 2014 | 7:39
Van babyvoeding eten tot raadspelletjes; daar waren acht scholieren van het Oostvaarderscollege in Almere de nacht van woensdag op donderdag druk mee. Zij hebben zich laten opsluiten op school voor het goede doel.

Door gekke opdrachten te doen zoals een cinnamon challenge, wisten zij sponsors binnen te halen. Daarbij moeten deelnemers een hap kaneel doorslikken zonder water.

Sponsoren kunnen onder meer geld doneren via een website. De actie ging woensdagmiddag van start en heeft geduurd tot donderdagmiddag 16:00 uur. De acht meiden hebben 's nachts niet geslapen en daar bleken ze donderdagochtend wel moeite mee te hebben. Een van de deelneemsters was in slaap gedommeld.

Aan het eind van de actie was er 211 euro ingezameld, maar er kan nog tot 1 december gedoneerd worden. Het geld gaat naar Reap Foundation. Dat is een organisatie die zich inzet voor scholing in India.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel