Ondernemers stoppen met Flevopenningengala

FLEVOLAND • Di 9 december 2014 | 11:49 • Dinsdag 9 december 2014 | 11:49
De ondernemersverenigingen van Dronten en Urk willen niet meer meedoen aan het jaarlijkse Flevopenningengala. Dat is een verkiezing van beste ondernemers van Flevoland. Zeewolde en Lelystad vinden de kosten te hoog van het ondernemersfeest. Ook de bedrijfskringen in Noordoostpolder en Almere hebben kritiek.

Volgens de voorzitter van ondernemersvereniging De Driehoek in Dronten willen ondernemers niet eens meer worden genomineerd voor het gala. Ondernemers uit Urk en Dronten vinden het een feest geworden voor bobo's, met de gedeputeerde, wethouders en ambtenaren op de voorgrond. Ook vinden zij de entreeprijs van 125 euro per deelnemer te hoog. Die kritiek wordt gedeeld door de verenigingen uit Zeewolde en Lelystad.

Voorzitter Tom Lansink van de stichting Flevopenningen zegt dat het gala komend jaar doorgaat, maar dat het bestuur de kritiek ter harte zal nemen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel