Evenementen afgelast vanwege gezonken kotter

URK • Vr 30 januari 2015 | 12:27 • Vrijdag 30 januari 2015 | 12:27
Verschillende evenementen op Urk die komend weekend gepland stonden worden afgelast of uitgesteld. Dit vanwege de tragedie in het Kanaal met de twee Urker vissers op de gezonken kotter.

Dartvereniging Urk heeft het geplande Rodé toernooi van vrijdagavond uitgesteld. Wanneer de wedstrijden worden ingehaald is onduidelijk.

Ook de grote maandelijkse bingo van 27 MC - Samen Sterk gaat niet door. Aan die bingo doen veel inwoners mee. Verder zijn de geplande festiviteiten in Rotterdam rond de tewaterlating van een innovatief vissersschip afgelast. De initiatiefnemers van het zuinige schip zijn familie van de nog vermiste Urker.

Zaalvoetbal Vereniging Urk houdt voor alle wedstrijden van vrijdagavond en zaterdag een minuut stilte. De nog vermiste Jan Kramer voetbalde zelf in één van recreatieve teams op zaterdag. Daarnaast zijn veel van de voetballers momenteel nog op zee aan het zoeken.

Tourist Info Urk heeft verder geen meldingen gekregen van afgelaste activiteiten







WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel