Twee ondernemingen niet naar Flevopenningengala

Flevoland 16 februari 2015
De bedrijven Slump Catering & Events uit Noordoostpolder en Dayseaday Fresh and Frozen uit Urk dingen niet mee naar de Flevopenning voor Toponderneming 2015. Maandag maakte de organisatie bekend dat alleen bedrijven uit de gemeenten Dronten, Zeewolde, Almere en Lelystad naar het Flevopenningengala komen.

Begin december uitten ondernemersverenigingen uit Dronten, Urk en Noordoostpolder forse kritiek op het gala. De entreeprijs was te hoog en het zou niet voor ondernemers maar voor bobo's zijn met gedeputeerden, wethouders en ambtenaren op de voorgrond.

De genomineerde ondernemers uit Noordoostpolder en Urk zijn het met die kritiek eens en haken daarom af. Het bedrijf Gicom uit Biddinghuizen wil volgens stichting Flevopenningen wel graag naar het gala komen. De onderneming is gespecialiseerd in klimaatsystemen voor de champignonteelt, afval- en mestverwerking en luchtreinigingssystemen.

Ook Hebo Verhuur uit Lelystad is genomineerd voor de titel van toponderneming van het jaar. Het bedrijf verhuurt onder meer beursvloeren. Ook brasserie De Oude Bieb uit Zeewolde en Hemubo Beton Techniek doen mee. Die laatste is gespecialiseerd in het renoveren van betonconstructies.

Het Flevopenningengala vindt plaats op 24 april bij het MEC in Dronten.
© omroep flevolandsitemap | disclaimer