Gangsterduo bedekte slachtoffer met takken

LELYSTAD • Ma 2 maart 2015 | 15:03 • Maandag 2 maart 2015 | 15:03
De vrouw uit Meppel die vorig jaar door een crimineel duo in een bos bij Lelystad werd achtergelaten, was met tape gekneveld en werd bedekt met takken en bladeren. Dat meldt Telegraaf-verslaggeefster Saskia Belleman via Twitter vanuit de rechtszaal. Het achterlaten van het slachtoffer wordt door het OM beschouwd als poging tot moord of doodslag.

Antonio van der P. en Enise B. braken in Meppel in bij de vrouw om schone kleren te vinden, te eten en douchen. Toen het slachtoffer thuiskwam werd ze geslagen met een pan en enkele malen gestoken met een mes. Daarna werd ze in de kofferbak van haar eigen auto meegenomen. Onderweg werd geld van haar rekening gepind.

Het duo liet de gewonde vrouw achter bij de Oostvaardersplassen omdat het een verlaten gebied is. De twee gingen ervan uit dat de vrouw niet ernstig gewond was en zich binnen 10 minuten zou kunnen bevrijden.







WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel