Lijsttrekker VVD Flevoland: Geen complot

FLEVOLAND • Za 14 maart 2015 | 14:30 • Zaterdag 14 maart 2015 | 14:30
Volgens lijsttrekker voor de VVD Flevoland Jaap Lodders is er geen complot gaande rondom de VVD. Minister Schippers zei zaterdagmorgen dat ze vermoedt dat er kwade opzet is achter de affaires die de partij achtervolgen in de aanloop naar de statenverkiezingen. Ze zegt dat het wel heel toevallig is dat er achter elkaar drie affaires waren die haar partij in een slecht daglicht plaatsen.

Volgens Lodders komt het omdat de partij groot is en daardoor nu onder een vergrootglas ligt. Hij zegt dat het logisch is dat er dan dingen naar boven komen.

Fractievoorzitter Evert Marseille van VVD Lelystad vindt het daarentegen allemaal te toevallig en ook Miranda Joziasse van de VVD in Almere zegt dat het een hetze lijkt. Maar ze wil er verder geen uitspraken over doen, omdat het vooral een landelijk verhaal is.

Bouke Wielenga van de VVD Noordoostpolder vindt het een moeilijke kwestie omdat er geen bewijs voor is dat het om een complot gaat. 'Het is zo, klaar. Daar moeten we het maar mee doen'.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel