Familie Nikki Lawalata doet oproep om informatie

ALMERE • Do 9 april 2015 | 16:39 • Donderdag 9 april 2015 | 16:39
De familie van Nikki Lawalata roept mensen op zich te melden als ze meer weten over de dood van Nikki. Dat laat hun advocaat Richard Korver weten.

De 27-jarige Amsterdamse werd in 2013 dood gevonden langs de Torenvalkweg tussen Almere en Lelystad. In de zaak waren twee verdachten; de Almeerse vriend van Nikki en zijn ex-vriendin. Maar donderdag meldde het Openbaar Ministerie dat de vriend geen verdachte meer is, vanwege gebrek aan bewijs.

Volgens advocaat Korver zijn er mensen die meer weten over deze zaak, maar is er beperkt meegewerkt aan het politieonderzoek. Om deze informatie toch boven tafel te krijgen, wil de advocaat graag met hen in contact komen.

De familie vindt het ongeloofwaardig dat alleen de ex-vriendin is betrokken bij de dood van Nikki. Daarom hoopt de familie dat mensen met nieuwe informatie komen, die nieuw bewijs voor het OM oplevert. Gebeurt dat niet, dan overweegt de familie via het gerechtshof af te dwingen dat de ex van Nikki alsnog wordt vervolgd.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel