Raad mag onderzoek atletiekbaan aanvullen

ZEEWOLDE • Do 30 april 2015 | 11:44 • Donderdag 30 april 2015 | 11:44
De gemeenteraad van Zeewolde mag het onderzoek dat het college van b en w gaat doen naar de veelbesproken atletiekbaan zelf voorzien van vragen. Dat zegt wethouder Rein Zijlstra. Normaal gesproken gaat de raad er niet over, maar vanwege het beladen onderwerp kiest Zijlstra ervoor de gemeenteraad nauw te betrekken bij het onderzoek.

Een meerderheid van de gemeenteraad van Zeewolde is eerder dit jaar akkoord gegaan met de aanleg van een atletiekbaan. Maar het besluit waar die moet komen is nog niet genomen en de raad wil via het onderzoek meer te weten komen over de voorgestelde locaties bij de huidige ijsbaan en die in het zogeheten G-gebied bij de Horsterweg.

Wethouder Rein Zijlstra wil dat de raad eind mei het onderzoek bespreekt zodat na de zomer het onderzoek klaar is. Wethouder Zijlstra verwacht dat de raad pas eind dit jaar een besluit neemt over de locatie.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel