Opknapbeurt Urkerweg start maandag

FLEVOLAND • Zo 17 mei 2015 | 13:49 • Zondag 17 mei 2015 | 13:49
De Urkerweg krijgt de komende weken een opknapbeurt. De provincie Flevoland begint maandag met het aanbrengen van een nieuwe laag asfalt op de weg vanaf Urk tot aan de rotonde met de Zuidwesterringweg bij Tollebeek.

Er komt ook een extra linksafvak richting het Urkerdwarspad en de rotonde bij de Nimrodstraat wordt groter, zodat vrachtwagens er makkelijker gebruik van kunnen maken.
Dat betekent dat de Urkerweg van Tollebeek tot aan de bebouwde kom van Urk zes weken dicht is. Inwoners van Tollebeek kunnen het dorp alleen verlaten via de Hertshoren. De gemeente Urk voert in dezelfde periode werkzaamheden uit aan de Urkerweg bij de Lemsterhoek.

De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 26 juni. De provincie en de gemeente Urk geven verschillende omleidingsroutes aan. De bus tussen Urk en Emmeloord, lijn 141, rijdt een andere route door Urk met tijdelijke haltes.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel