Politie: Geen parkeerbon begrafenisondernemer

ZEEWOLDE • Wo 3 juni 2015 | 15:00 • Woensdag 3 juni 2015 | 15:00
Begrafenisondernemer Olga Maarleveld heeft geen bekeuring gekregen voor fout parkeren in Zeewolde. Dat laat de politie weten na vragen van Omroep Flevoland.

De ondernemer gaf dinsdag aan boos te zijn op de politie, omdat ze een boete had gekregen voor het parkeren van een rouwauto bij Kerkcentrum Open Haven tijdens een uitvaart. De politie weerspreekt dit. Wel is er contact geweest tussen een surveillerende agent en Maarleveld.

Volgens de politie zag de agent vier personenauto's op het Kerkplein staan buiten het parkeervak. Hij vroeg zich af wat hier de reden voor was.

Omdat één van de auto's een sticker had met het nummer van Maarleveld, is zij één keer gebeld. Vervolgens hebben de agent en ondernemer volgens de politie afgesproken contact te zoeken met de gemeente Zeewolde over het parkeerbeleid. Het is namelijk onduidelijk wat het beleid is tijdens een rouwbijeenkomst.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel