Omleidingen door wegwerkzaamheden

Almere 11 juni 2015
Wegwerkzaamheden bij Almere
Wegwerkzaamheden bij Almere
Wegwerkzaamheden bij Almere
Het verkeer in en rond Almere moet dit weekend rekening houden met omleidingen en vertragingen door wegwerkzaamheden. Er wordt tegelijkertijd gewerkt aan de A1, A6, A27 en de Waterlandseweg.

A1
Vanaf vrijdagavond 22.00 uur gaat de A1 tussen knooppunt Muiderberg en Naarden dicht. Er wordt dan gewerkt aan het viaduct over de Naardertrekvaart. Verkeer vanuit Amsterdam richting Amersfoort moet omrijden via de A6 en A27. De werkzaamheden duren tot maandagochtend 05.00 uur. Van Amersfoort richting Amsterdam is de weg wel open.

Knooppunt A6/A27
Rijkswaterstaat voert tegelijkertijd ook werkzaamheden uit aan het knooppunt tussen de A6 en A27. Verkeer uit Utrecht kan niet rechtstreeks richting Almere Stad. Automobilisten moeten eerst een klein stuk naar de afslag Almere Buiten. Daar kan vervolgens omgekeerd worden.

Waterlandseweg
Tenslotte is de Waterlandseweg vrijdagnacht dicht vanwege een spoedreperatie aan het viaduct over de Lange Wetering. Verkeer wordt omgeleid via de Vogelweg, A27, en A6. Auto’s die vanuit Overgooi of Hout richting Almere Stad willen, krijgen dan dus ook te maken met de omleiding bij knooppunt Almere.

Drukte
De werkzaamheden op de A1 en bij het knooppunt Almere worden door Rijkswaterstaat uitgevoerd. De provincie is verantwoordelijk voor de Waterlandseweg. Volgens beide partijen zijn de werkzaamheden goed op elkaar afgestemd. Er worden geen grote files verwacht.
.
© omroep flevolandsitemap | disclaimer