SVOL benoemt twee nieuwe rectoren

LELYSTAD • Di 16 juni 2015 | 19:22 • Dinsdag 16 juni 2015 | 19:22
De Stichting Voortgezet Onderwijs Lelystad heeft twee nieuwe rectoren benoemd. Ze gaan samen met de directie de plannen uitwerken voor een nieuwe school.

De SVOL wil de bestaande scholen SGL, Rietlanden en Arcus vanaf augustus 2018 laten opgaan in een school voor havo/vwo en een tweede voor het vmbo. Dit is volgens de SVOL nodig om de kwaliteit van het voortgezet onderwijs in Lelystad te versterken en het onderwijsaanbod te verbreden.

Judit Weekenborg uit Lelystad begint komend schooljaar als rector bij de SGL, terwijl Onno van Helden uit Rutten aan de slag gaat bij De Rietlanden. Beiden komen van buiten de bestaande scholen.

Samen met directeur Barry Lommen, de medewerkers en een vertegenwoordiging van de ouders en leerlingen gaan zij de plannen tot het einde van het jaar uitwerken. Dan wordt ook duidelijk op welke twee locaties de nieuwe school wordt gevestigd.


WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel