Veel werkzaamheden aan de weg dit weekend

Flevoland 10 juli 2015
Veel werkzaamheden aan de weg dit weekend
Er wordt flink aan de weg gewerkt komend weekend. Verkeer vanuit Lelystad en in en rondom Almere moet rekening houden met omleidingen en vertraging. Er vinden werkzaamheden plaats op de A6, A27 en de Buitenhoutsedreef.

Knooppunt Almere (A6 en A27)
Vanaf vrijdagavond 21:00 tot maandagmorgen 05:00 is de verbindingsboog van de A6 naar de A27 afgesloten. Automobilisten vanuit Lelystad op weg naar Utrecht moeten omrijden via afslag Almere Buiten West. Daar kan worden gekeerd om alsnog de A27 richting Utrecht op te rijden. De omleiding zorgt volgens Rijkswaterstaat voor een extra reistijd van zo'n 10 minuten.

A27
Daarna krijgt het verkeer op de A27 nog een keer te maken met wegwerkzaamheden. Want tussen Almere Hout en Huizen mag maximaal 70 kilometer per uur gereden worden. De rijstroken zijn smaller omdat Rijkswaterstaat bezig is met groot onderhoud. Vandaar dat ook in de nacht van dinsdag op woensdag afslag Almere Hout een nacht compleet is afgesloten.

A6
Op snelweg A6 ter hoogte van knooppunt Muiderberg, net voorbij Hollandse Brug, worden twee rijstroken afgesloten. Vanaf vrijdagavond 23:00 tot zaterdagochtend 05:00 is de weg gedeeltelijk dicht. Rijkswaterstaat verwacht niet veel vertraging.

Buitenhoutsedreef
Ook binnen Almere wordt aan de weg gewerkt. De Buitenhoutsedreef is deels dicht. De gemeente pakt de rotonde bij de Trekweg en Duwweg aan. De werkzaamheden duren tot vrijdag 7 augustus. De rotonde krijgt nieuw asfalt en de verzakkingen worden hersteld. De weg is dicht vanaf de Tussenring tot de rotonde van de Passiebloemweg en Edelhertweg.

© omroep flevolandsitemap | disclaimer