Stomdronken vrouw aangehouden met acht kinderen in auto

ALMERE • Do 30 juli 2015 | 7:41 • Donderdag 30 juli 2015 | 7:41
Een 31-jarige vrouw uit Almere is in de nacht van woensdag op donderdag in Almere Buiten aangehouden omdat ze stomdronken acht kinderen in haar auto vervoerde.

Slingeren
Volgens de politie slingerde de automobiliste even na middernacht over de Spectrumdreef en werd door agenten van de weg gehaald. De politie heeft tot vijf keer toe geprobeerd een blaastest af te nemen, maar de vrouw was te dronken om mee te werken.

Verzetten
Agenten hebben de Almeerse meegenomen naar het politiebureau. Onderweg begon de vrouw zich zo te verzetten dat agenten de politieauto op de snelweg moesten stilzetten om haar onder controle te krijgen. Op het politiebureau is ook drie keer geprobeerd om een blaastest bij de Almeerse af te nemen, maar ook dit mislukte.

Oorzaak
De vrouw zit nog vast en zodra ze haar roes heeft uitgeslapen, hoopt de politie te achterhalen waarom ze in beschonken toestand met de kinderen achter het stuur is gekropen. Haar rijbewijs is ingenomen en Jeugdzorg is ingeschakeld.




WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel