De vijf hoogtepunten van ZAND

Almere 21 augustus 2015
Zaterdag is het jaarlijkse festival ZAND weer op het strand van Almere. Het belooft een stralende zomerse dag te worden! Dit jaar heeft het dagprogramma een recordaantal optredens.Omroep Flevoland zet de vijf hoogtepunten van de line-up voor je op een rij:

Matt Simons
Dankzij Goede Tijden, Slechte Tijden werd de Amerikaanse singer-songwriter bekend in Nederland. Zijn nummer 'With You' werd namelijk gedraaid in een aflevering van de populaire soap. Het is voor het eerst dat het festival een buitenlandse artiest naar Almere haalt.

Miss Montreal
Vorig jaar sprong ze nog ondanks de stromende regen tijdens haar optreden in een zwembad. Dit jaar is ze terug. Miss Montreal heet eigenlijk Sanne Hans en bracht in 2008 haar eerste single 'Just a Flirt' uit. Eén van haar grootste hits is 'Wish I Could'.

Kensington
De Ziggo Dome hebben ze al helemaal uitverkocht en dit jaar staat de Nederlandse rockband Kensington voor het eerst op ZAND. Vorig jaar verscheen het derde album 'Rivals' met daarop 'Streets', het meest succesvolle nummer van Kensington tot nu toe.

Anouk
Sinds 'Nobody's Wife' in 1997 uitkwam is deze rockchick niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Daarna volgde een waslijst aan hits, zoals 'R U Kiddin' me', 'Michel', 'Girl', 'Lost' en natuurlijk 'Birds' waarmee ze in 2013 deelnam aan het Eurovisie Songfestival. Ook Anouk is een debutant op ZAND.

Guus Meeuwis
Het wordt inmiddels een traditie: Guus Meeuwis sluit het Almeerse festival af. Met Meeuwis wordt het ongetwijfeld een feest op het Almeerse strand! Nu maar hopen dat zijn ''t Dondert en 't bliksemt' geen voorspelling voor het weer blijkt te zijn.
© omroep flevolandsitemap | disclaimer