De Gram wil goed gesprek met Urker politiek

URK • Za 29 augustus 2015 | 13:30 • Zaterdag 29 augustus 2015 | 13:30
De eigenaren van jeugdhonk De Gram op Urk hebben alle politieke partijen uit de Urker raad uitgenodigd om dinsdagavond langs te komen voor een goed gesprek.

De partijen krijgen de uitnodiging omdat de eigenaren zich 'genaaid' voelen door de gemeente. Zo zou De Gram nooit later dan 22.30 uur open blijven, zorgen de bezoekers niet voor problemen en werken de eigenaren aan alle controles van gemeente, politie en brandweer mee. Door alle commotie heeft het jeugdhonk onterecht een slechte naam gekregen, aldus een van de eigenaren.

Om het jeugdhonk is een conflict ontstaan binnen het college van burgemeester en wethouders. Vorige maand kondigde de gemeente aan dat de bar op het industrieterrein de deuren moest sluiten. Een week later mocht het jeugdhonk toch nog openblijven. Deze week werd duidelijk dat de burgemeester Pieter van Maaren de zaak wilde sluiten, maar wethouder Geert Post de bar open wilde houden. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel