"Eredivisie zeilen heel erg geslaagd"

ALMERE • Ma 5 oktober 2015 | 11:00 • Maandag 5 oktober 2015 | 11:00
De organisatie van de Eredivisie zeilen op het Weerwater in Almere is heel tevreden over het verloop van het evenement dit weekend.

De Eredivisie was een test-evenement en volgens de organisatie heel erg geslaagd. Volgens projectleider Bart Salemans komen er nog wel aanpassingen, maar dan gaat het om details.
De organisatie wil vooral meer bezoekers trekken maar ieder nieuw sportevenement heeft een zekere aanlooptijd en het zeilen dus ook, aldus de zeilorganisatie.

Volgend jaar zal de promotie van de Eredivisie zeilen groter aangepakt worden en dan moet de competitie ook daadwerkelijk van start gaan. De Eredivisie zal bestaan uit vijf weekeinden waar 18 watersportverenigingen tegen elkaar strijden.

Volgens de plannen heeft Almere volgend jaar het slotweekeinde, maar helemaal zeker is dit niet. De contracten zijn nog niet getekend, maar de intentie is er wel, zegt de organisatie.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel