Halloween populair in Flevoland

FLEVOLAND • Zo 1 november 2015 | 14:27 • Zondag 1 november 2015 | 14:27
Halloween is dit weekend op grote schaal gevierd in Flevoland. Op diverse plekken werden griezeltochten gehouden. Op het terrein van SEC Survivals in het Almeerderhout werd dat voor de eerste keer gedaan. Het evenement was populair; alle 140 kaarten voor de tocht waren verkocht.

De meeste deelnemers waren kinderen met een gemiddelde leeftijd van twaalf jaar. 30 medewerkers van SEC waren verkleed als spoken en heksen en joegen de deelnemers de stuipen op het lijf. Ze deden dat onder meer door wandelaars bij de enkels te pakken, uit een boom te springen en met een bladblazer rond te lopen.

In Zeewolde waren ook griezeltochten georganiseerd door camping De Parel. Daar waren 50 acteurs waren verkleed als sprookjesfiguren, maar dan in een hele andere context dan gebruikelijk. Zo had Roodkapje het afgehakte hoofd van de wolf in haar mandje. Ook waren er speciale effecten geregeld. Zo was er een hologram van de boze heks.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel