Buren totaal verrast over gebeurtenissen in Kinselmeerstraat

LELYSTAD • Ma 14 december 2015 | 9:54 • Maandag 14 december 2015 | 9:54
Omwonenden van de woning aan de Kinselmeerstraat in Lelystad, waar zondag twee doden werden gevonden, zijn totaal verrast over de gebeurtenissen. Zij zeggen nooit iets gemerkt te hebben van ruzie of problemen in de woning.

Volgens de directe buren woont in het huis een normaal gezin, met een jongen en een meisje in de tienerleeftijd. De twee gevonden lichamen zouden volgens buurtbewoners van de vrouw en de dochter zijn. De buren hebben vrijdag nog gezien hoe de man en de vrouw samen de hond uitlieten. Volgens de buren deden zij dit, zoals altijd, gearmd.

De tienerzoon van het gezin heeft volgens de buren zondag alarm geslagen, omdat hij geen contact kon krijgen met zijn moeder, zus en stiefvader. Daarop kwam de grote zoekactie op gang die uiteindelijk leidde tot de vondst van twee lichamen.

Bij de school tegenover de woning komen veel buurtbewoners met vragen binnenwandelen. Omdat de omgeving van de woning nog altijd is afgezet, kan een ingang van de school niet gebruikt worden.

Update: De politie heeft maandagmorgen om 10:30 uur een verdachte aangehouden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel