Ton Theunis 'in afzondering' voor legende WitchWorld

ALMERE • Di 19 januari 2016 | 13:58 • Dinsdag 19 januari 2016 | 13:58
Initiatiefnemer van het Almeerse pretpark WitchWorld Ton Theunis heeft zich voor de komende twee weken afgezonderd in Zweden. Hij werkt daar aan de afronding van een boek dat de legende van WitchWorld vertelt.

Theunis, die als crimeschrijver al meerdere boeken op zijn naam heeft staan, heeft over de legende in het verleden al een klein tipje van de sluier opgelicht. De hoofdrol is weggelegd voor jonkvrouwe Elaine van Berlichem die bevriend raakt met Toerio, een klein mannetje met puntoren. Het verhaal speelt zich ongeveer duizend na Christus af en zit vol met ridders en jonkheren.

WitchWorld maakte in oktober vorig jaar bekend een principeovereenkomst te hebben gesloten om Kasteel Almere over te nemen. Theunis is op dit moment nog bezig om de financiering voor de aankoop van de 'ruïne' rond te krijgen. Voor het complete park is ongeveer negentig miljoen euro nodig.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel