Projectontwikkelaars in de rij voor 'Zicht op Duin'

ALMERE • Zo 14 februari 2016 | 14:15 • Zondag 14 februari 2016 | 14:15
Vier projectontwikkelaars en een architect overnachten in campers en caravans om vrijdag een kavel in Almere Poort te kunnen bemachtigen. Dan begint namelijk de verkoop van 15 kavels voor zogenaamde stadspaleizen in het project Zicht op Duin. Dat zijn kleinschalige appartementenblokken die per gebouw uit 12 tot 15 woningen mogen bestaan. De stadspaleizen komen in het Europakwartier en kijken uit op plan 'Duin', direct aan het IJmeer.

De aankondiging voor de verkoop was afgelopen vrijdag, met de mededeling: wie het eerst komt, het eerst maalt. Per kavel mag maar 1 optie worden genomen. Zaterdag verschenen de eerste drie campers op de Homerusmarkt in Poort. Inmiddels zijn daar twee caravans bijgekomen.

Het gebeurt niet vaak dat projectontwikkelaars in de rij staan om kavels te bemachtigen. Ze doen het ook niet zelf, er zijn studenten ingezet die voor het kantoor bivakkeren.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel