Overvallen bezorger mishandeld en vastgebonden

ALMERE • Di 31 mei 2016 | 20:27 • Dinsdag 31 mei 2016 | 20:27
De pakjesbezorger die in januari in Almere Haven werd overvallen, is bij dat incident ook mishandeld en achtergelaten in een kast. De politie is nog steeds op zoek naar de daders en vroeg dinsdagavond in het tv-programma Opsporing Verzocht aandacht voor de zaak.  

De 61-jarige bezorger moest op een adres aan de Kimwierde een pakketje met daarin een mobiele telefoon afleveren. Daar werd hij een leegstaand appartement ingesleurd, waar hij werd mishandeld en vastgebonden. Het slachtoffer werd in een kast achtergelaten, waarna de overvallers vertrokken.

Laadruimte leeggeroofd
De daders, waarschijnlijk drie mannen, hebben de laadruimte van de bestelbus leeggeroofd. Daarin lagen ongeveer 20 mobiele telefoons. De wagen werd 500 meter verderop aan de Oldewierde teruggevonden.

Therapie
Volgens politiewoordvoerder Bernhard Jens is de bezorger zwaar aangeslagen. Hij heeft sinds de overval niet meer gewerkt en is in therapie om de gebeurtenis te verwerken.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel