N50 Ens-Emmeloord donderdag weer open

Noordoostpolder 1 juni 2016
N50 Ens-Emmeloord donderdag weer open
N50 Ens-Emmeloord donderdag weer open
De N50 van Ens naar Emmeloord gaat vanaf donderdagochtend 06:00 uur weer open voor het verkeer. Dat is de uitkomst van een overleg tussen Rijkswaterstaat, provincie en de gemeente Noordoostpolder.

De weg werd vrijdagavond zonder vooraankondiging afgesloten omdat automobilisten zich niet aan de regels hielden die vanwege werkzaamheden waren ingesteld. Er ontstonden daardoor gevaarlijke situaties. De provincie, gemeente en bewoners waren niet blij met deze maatregel omdat het verkeer gebruik ging maken van sluiproutes in het buitengebied van Noordoostpolder. Ook dit leverde onveilige situaties op.

Rijkswaterstaat gaat nu de situatie op de N50 aanpassen. Er worden extra borden geplaatst en automobilisten worden eerder gewaarschuwd dat er werkzaamheden aan komen. Ook gaat de politie extra controleren op snelheid. In de nacht van woensdag op donderdag en de nacht van donderdag op vrijdag wordt er aan de weg gewerkt. Tijdens die werkzaamheden, tussen 20:00 uur en 06:00 uur, is de weg afgesloten in de richting van Ens.
© omroep flevolandsitemap | disclaimer