Voorbereidingen Tv-show War Child in volle gang

LELYSTAD • Di 28 juni 2016 | 16:19 • Dinsdag 28 juni 2016 | 16:19
De voorbereidingen voor de televisie-uitzending van 'Jij en ik' zijn in volle gang. Woensdagavond wordt er vanuit het Agora theater in Lelystad een live-uitzending gemaakt. Het doel van de show is om zo veel mogelijk nieuwe friends van War Child te werven. 

'Jij en ik' staat in het teken van de bijzondere band tussen kinderen en hun ouders. Dat doen ze door samen te zingen. Volgens presentatrice Tooske Ragas zijn er veel kinderen in oorlogssituaties die niet kunnen terugvallen op hun ouders. "Laten wij die kinderen gaan helpen," zegt Ragas. 

Kinderen en hun vader of moeder gaan in koppels de strijd aan met de anderen, om zo veel mogelijk stemmen van het publiek te krijgen. Ze strijden voor de eer, niet voor een prijs. "We willen op deze feestelijke manier aandacht vragen voor War Child, in plaats van het zielige verhaal te laten horen," laat Ragas weten. 

Marco Borsato en Tooske Ragas presenteren de avond op woensdag vanaf 20:30 uur op NPO 1.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel