Auto met link ontvoeringszaak stond in Almere

ALMERE • Ma 11 juli 2016 | 17:52 • Maandag 11 juli 2016 | 17:52
De uitgebrande Audi die zaterdagnacht werd gevonden stond in Almere en niet in Lelystad, zoals de politie eerder meldde. Wat de precieze locatie is wil de politie nog niet zeggen. De uitgebrande auto, een witte Audi A4 stationwagon, is mogelijk gebruikt bij de ontvoering van Wendel Meijer uit Landsmeer. 

Meijer verliet dinsdagavond zijn bedrijf aan de Sluispolderweg in Zaandam. Op bewakingsbeelden is te zien dat zeker drie mannen in een witte Audi A4 stationwagon hem met geweld meenamen.

Volgens Het Parool verkoopt Meijer vanuit zijn zaak in Zaandam spullen aan grow- en smartshops. Ook zou handelen in middelen die worden gebruikt om cocaïne te versnijden.

Verdwijning Soufyan Essabaouni
De politie denkt dat de ontvoering verband houdt met de verdwijning van Soufyan Essabaouni. Die is donderdag voor het laatst gezien op een parkeerterrein in Zwanenburg. Op bewakingsbeelden is te zien dat hij werd klemgereden door een witte Seat. De Amsterdammer werd daarbij beschoten. Het is onduidelijk of hij gewond is. Ook staat niet vast dat hij is meegenomen.

Volgens het Parool hadden de ontvoerders het eigenlijk voorzien op de neef van Essabaouni. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel