Hinder en omleidingen door wegwerkzaamheden

Almere 14 juli 2016
Het verkeer moet vanaf vrijdagavond rekening houden met verkeershinder en omleidingen bij Almere. Rijkswaterstaat is dan bezig met het aansluiten van een nieuw viaduct bij Muiderberg op bestaande wegen. 

Verbindingsbogen afgesloten
Het hele weekend is de verbindingsboog van de A1 naar de A6 vanuit Amsterdam richting Almere dicht. Tegelijkertijd kan er vanuit Almere ook geen gebruik worden gemaakt van de aansluiting van de A6 op de A1 richting Amersfoort. De A6 vanuit Almere richting Amsterdam blijft gewoon open. Er zijn omleidingsroutes ingesteld. 

Ook volgende week werkzaamheden
Vanaf maandag is de ingang van de wisselbaan van Almere naar Amsterdam verplaatst. Automobilisten moeten dan de A6 richting Amsterdam volgen in plaats van de A6 richting Amersfoort. 

Ook gaat vanaf maandag de op- en afrit bij Almere-Poort een week dicht. Dan wordt de weg tussen Almere Poort en de Hollandse Brug richting Amsterdam verlegd. Zo wordt ruimte gemaakt voor wegwerkzaamheden die daarna plaatsvinden.

In het weekend ook werkzaamheden in Noordoostpolder
Ook in het noorden van de provincie wordt in het weekend aan de weg gewerkt.
De N50 is vanaf vanavond acht uur tussen Emmeloord en Ens afgesloten in beide richtingen. Die werkzaamheden duren tot maandagochtend zes uur. 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer