Aqua Jumping populair bij jongeren

ZEEWOLDE • Za 16 juli 2016 | 15:35 • Zaterdag 16 juli 2016 | 15:35
Van een hoogte op een luchtkussen in het water springen en iemand anders eraf lanceren, dat is Aqua Jumping. Vrijdagavond werd dat gedaan in de Aanloophaven in Zeewolde. Veel jongeren uit het dorp kwamen het proberen. 

Niet iedereen kwam goed in het water terecht, want balanceren in de lucht blijft lastig. Vooral de rug, nek en billen waren pijnlijke plekken. En toch vonden de jongeren het over het algemeen leuk om te doen. 

Bert van de Kieft van Puur Zeewolde heeft het evenement georganiseerd. "Ik ben zelf een watersportliefhebber, dus wilde graag iets met water organiseren," legt Van de Kieft uit.

Puur Zeewolde probeert ook toeristen van de campings in de omgeving naar het plaatsje zelf te krijgen, onder andere door dit soort evenementen. Dat is hier voor een gedeelte gelukt, maar toch waren er vooral jongeren uit Zeewolde zelf aan het springen. Het Aqua Jumping is nog twee keer op vrijdag in de Aanloophaven. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel