Dronken man rijdt met zoontje in auto

LELYSTAD • Vr 29 juli 2016 | 8:18 • Vrijdag 29 juli 2016 | 8:18
Een 58-jarige man uit Lelystad is donderdagavond op de Zuiveringweg in Lelystad door de politie betrapt toen hij dronken achter het stuur zat. In de auto zat ook zijn zoontje. Dat laat de politie via Facebook weten.

Eerder op de avond zagen agenten hem slingeren op de Oostvaardersdijk en dachten dat hij aan het bellen was. Toen ze voorbij reden, reed de man weer normaal en was er geen telefoon te zien. De agenten reden door, maar kwamen de Lelystedeling later alsnog tegen op de Zuiveringweg. Ze moesten uitwijken om een botsing met de man te voorkomen. Dat was reden om de Lelystedeling aan de kant te zetten.

Uit de auto kwam een sterke alcohollucht en uit de blaastest bleek dat de man teveel had gedronken. Hij moest zijn rijbewijs inleveren. Daarnaast moet de man een geschiktheidsonderzoek doen bij het CBR om te beoordelen of hij wel in het verkeer thuis hoort.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel