'Bangma Verpakking naar de Poort van Dronten'

Dronten 30 juli 2016
Bangma Verpakking BV uit Dronten gaat verhuizen naar bedrijventerrein de Poort van Dronten. Dat bevestigt een woordvoerder van het bedrijf. Het familiebedrijf is nu nog gevestigd aan de Staalstraat. 

Op welke termijn de verhuizing naar de Poort van Dronten plaats gaat vinden, wil de woordvoerder niet zeggen. Ook een gemeentewoordvoerder houdt zich op de vlakte. Zij schrijft het bericht over de verhuizing toe aan het 'geruchtencircuit'. Er is nog geen contract getekend, aldus de gemeentewoordvoerder. 

Grondprijs
De gemeente Dronten verlaagde twee jaar geleden de prijs van bedrijfsgrond. Meerdere bronnen meldden toen aan Omroep Flevoland dat dit gebeurde om Bangma Verpakking BV voor de gemeente te behouden. De gemeente gaf als officiële reden dat de grondprijs werd verlaagd omdat het te moeilijk was om de grond te verkopen. 

Eerste paal
Poort van Dronten is een bedrijventerrein van de gemeente Dronten en provincie Flevoland. In april werd de eerste paal op het terrein geslagen. Dat was voor de bouw van een groot pand van Fresh Care Convenience.
 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer